Fönsterputsning Vaxholm

Er fönsterputsare i Vaxholm

Fönsterputs på dina villkor

Att putsa fönstren är en uppgift som många väntar med, men om det inte görs kommer successivt mindre ljus in och fasaden kan se smutsig och misskött ut. Om du vill slippa uppgiften själv och få tid med annat är det bra att det går att hyra ett professionellt företag som oss för dina behov.

Vi tar hand om fönsterputsningen eller en helhetslösning med städning av hela fastigheten för ett konkurrenskraftigt pris. Oavset vilket ni väljer utför vi tjänsten enligt ert önskemål och efter företagets ledord: noggrant och effektivt.

rent fönster i vaxholm

Eftersom storleken på uppdraget varierar bedömer vi prisbilden från fall till fall. Saker vi måste ta hänsyn till för att bedöma tidsåtgång och kostnad är fönstrens antal, storlek och placering. Lösningen är att vi helt enkelt tittar på lokalen.

Ring oss för mer information eller kostnadsfri offert!

Perfekt resultat varje gång

Medarbetarna hos oss har den erfarenhet som krävs för att leverera ett utmärkt resultat vid varje städtillfälle. Alla våra medarbetare är kunniga, professionella och mycket serviceinriktade. Företagets ledord noggrant och effektivt är ingen självmotsägelse. Vi jobbar snabbt (vilket innebär ett bra pris för dig) och effektivt utan att det går ut över resultatet.

Checklista inför fönsterputsningen

Vi är måna om kommunikationen med våra kunder och är därför noga med att gå igenom det som ska göras, för att arbetet ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Vanligen kommer vi ut och tittar på lokalerna innan vi lämnar offert.

Vi behöver veta hur många fönster som ska putsas, fönstrens storlek och antalet fönsterglas (2-glas, 3-glas etc.). Något annat som är viktigt att veta är fönstrens läge – om vi behöver använda stege eller annat hjälpmedel för att komma åt fönstren. Om fönstren har spröjs, går de att plocka bort?

För att vi ska kunna göra vårt jobb så snabbt och effektivt som möjligt är det bra om fönsterbänken kan vara fri när vi kommer och andra hinder för fönsterputsningen kan vara bortplockade. Självfallet kan våra medarbetare göra detta, men det tar extra tid i anspråk. 

Sammanfattningsvis är information allt vi behöver från dig som kund. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill ha en offert på fönsterputsning i Vaxholm. 

 

Vi erbjuder fönsterputsning och andra servicetjänster av hög kvalitet till bra pris